Qui som jo?


Hola soc na Fani, tinc 27 anys i actualment estic cursant tercer del grau d'Educació Infantil a la UIB. Fins ara he après moltes coses, he conegut molt bones companyes, he gaudit de moltes experiències i vivències i, ara, estic fent ses pràctiques a una escoleta amb fillets de dos anys i és una de les experiències més meravelloses que he tingut aquests darrers anys.

Estic molt contenta i satisfeta de realitzar aquesta carrera. La idea de ser mestra em fascina, els infants em sorprenen amb els seus experiments, vivències o descobertes, aprenc molt d’ells durant el dia a dia, el seu afecte, la seva naturalitat, la seva creativitat o ingenuïtat em provoquen cada dia un somriure a la cara.   

Però, per començar, explicaré la meva  trajectòria fins el dia d'avui. Al acabar s’E.S.O, vaig fer un FP de grau mitjà de conducció i animació en activitats físiques i esportives en el medi natural, perquè l’esport i la natura sempre m’han agradat molt. Després, vaig haver de deixar d’estudiar i vaig començar a fer feina.

Quan tenia 21 anys, vaig reprendre els meus estudis i em vaig treure la prova d’accés a cicle superior per cursar el tècnic superior en activitats físiques i esportives. Amb aquests dos cursos vaig tenir l’oportunitat de poder gaudir jugant i programant diverses activitats amb fillets i com que em vaig adonar que m’agradava aquest món, vaig decidir seguir amb els meus estudis i així va ser com vaig començar amb el grau d’Educació Infantil.

Actualment, compagino feina i estudis, és un gran esforç i requereix d’un gran sacrifici però estic molt orgullosa i satisfeta de poder-ho fer, perquè aquests estudis em serviran per fer el que de veritat m’agrada, treballar amb infants.  

Finalment vull dir que aquesta és la primera vegada que faig un blog, no tinc molta idea de com funciona, però poc a poc, esper anar-me’n sortint, ja que les tecnologies és un dels meus punts forts. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario